UltraLøb: det nye Wellness

UltraLøb: det nye Wellness

Ultra løb

Med denne blog vil jeg forsøge at give et anderledes syn på ultra løb, og give et indblik i hvad det på det ene sider giver mig, men også hvad det kræver.

Samtidig håber jeg at denne blog kan inspirere og hjælpe andre med at komme igang med ultra løb.

Inspirations aften med HP og Salomon

Løbs beretningerPosted by Nikolaj Mann Thu, April 26, 2012 19:06:04

Hvor er det fantastisk at være ansat i et firma (HP) der er sponsor på Salomon trail tour DK: http://www.salomontrailtour.dk/sponsors, og derigennem er med til at motivere mine kollgaer til at prøve kræfter med Trail løb.

Onsdag den 26/4-2012 mødtes vi på Geels bakke i Holte, for at teste Salomon udstyr i dette rette element. Fantastisk område som jeg helt sikkert vil lufte mine sko i en næste gang jeg skal overnatte i KBH.

Salomon var repræsenteret igennem, løbeguider og kyndige personer der kunne fortælle om diverse salomon sko, der ligeledes kunne testes.

Min oplevelse var at alle fik pulsen op, og syre i benene... Og naturligvis med masser af Smiles smiley

Glæder mig allerede til onsdag den 2/5-2012 hvor mange af mine kollegaer møder op i Marselisborg, for at deltage i Salomon Trail Touren. Igår var der ingen vindere... Men når vi mødes i Marselisborg, er der nok nogle enkelte der vil tænke over at stopuret vil være tændt under hele løbet. smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.